Totul despre sparanghel (partea 3)

“Totul despre sparanghel” se vrea a fi un ghid al consumatorului de sparanghel, cu tot ce trebuie stiut despre sparanghel precum si cu idei de preparare a sparanghelului in vederea obtinerii unor mancaruri cu adevarat delicioase si de neuitat.

Sugestii de aperitive din sparanghel

Daca vreti sa dati mancarurilor dumneavoastra o aroma unica de primavara, aperitivele cu sparanghel sunt ingredientul ideal, de nelipsit la urmatoarea masa pe care o veti da.

Sparanghel rulouri
Rulourile de sparanghel pot fi o mare surpriza la orice petrecere sau masa. Puteti experimenta putin cu restul ingredientelor. Fiti creativi.

Salata de sparanghel cu andive si portocale
Este o salata revigoranta, recomandata in dietele de slabit. Amareala andivelor verzi este compensate de dulceata portocalelor, iar in combinatie cu sparanghel ne dau o salata cu un continut foarte ridicat de acid folic si de vitamine A si K.

Supa-crema de sparanghel
Aceasta este o supa-crema gustoasa care poate avea o aroma distincta deca se amesteca sparanghelul cu cimbru, maghiran si branzeturi.

{ 0 comentarii… Fi primul care isi spune parerea }

Spune-ti parerea

Articol anterior:

Urmatorul articol: